Montreal - Öppen fremsida

Exklusivt, elegant och hög kvalitet är den gemensamma nämnaren för Decoflames inbyggda eldstäder - här är det en modell som är öppen på framsidan.

Så lågt som 29654,25  SEK
I lager hos 88 återförsäljare. Se vilka
Endast %1 kvar
SKU
Montreal - Åben til Front
Beskrivning

Montreal er en stilren og minimalistisk indbygnings biopejs i højeste kvalitet. Montreal er et oplagt valg af biopejs til nybyggeri eller som en del af et renoveringsprojekt i en ældre bolig. Alle biopejse fra Decoflame er designet og produceret i Vestbjerg, Nordjylland.
Montreal findes i forskellige varianter, denne er til åben front. Denne specifikke model er ideel, hvis man ønsker at der er fuld fokus på pejsen. Pejsehygge med moderne toner der skaber en æstetisk atmosfære. 

Modellen kan fås med manuel og elektronisk biobrænder, samt Hybrid Mist. De elektroniske modeller kan styres enten direkte via displayet på pejsen, med den medfølgende fjernbetjening eller via vores Decoflame app. Se datasheet og ekempler på principtegninger nedenstående.

Teknisk information

 
Stäng

Se var du kan hitta varan

Ange din adress och välj en Decoflame-återförsäljarbutik för att se öppettider och lagerstatus. Din plats kommer inte att delas.

Se var du kan hitta varan

Varan finns hos dessa Decoflame-återförsäljare. Din plats kommer inte att delas.

Visar närmaste återförsäljare för

Ändra adress