Montreal - Öppen framsida och 1 sida

Snygg och spännande inbyggd öppen spis som kan ses både framifrån och från en sida. Finns med både biobrännare och Hybrid Mist.

Så lågt som 31998,00  SEK
I lager hos 88 återförsäljare. Se vilka
Endast %1 kvar
SKU
Montreal - Åben til front & 1 side
Beskrivning

Montreal er en stilren og minimalistisk indbygnings biopejs i højeste kvalitet. Montreal er et oplagt valg af biopejs til nybyggeri eller som en del af et renoveringsprojekt i en ældre bolig. Alle biopejse fra Decoflame er designet og produceret i Vestbjerg, Nordjylland.

Montreal findes i forskellige varianter, denne model er modellen med åben front og en side. Denne specifikke model er ideel hvis man ønsker at kunne se flammerne både fra front og fra siden. Placer den på hjørnet af væggen der deler de to vigtigste hyggerum i hjemmet for at få maksimalt udbytte af den.

Modellen kan fås med manuel og elektronisk biobrænder, samt Hybrid Mist. De elektroniske modeller kan styres enten direkte via displayet på pejsen, med den medfølgende fjernbetjening eller via vores Decoflame app. Se datasheet og eksempler på principtegninger nedenstående.

Teknisk information

 
Stäng

Se var du kan hitta varan

Ange din adress och välj en Decoflame-återförsäljarbutik för att se öppettider och lagerstatus. Din plats kommer inte att delas.

Se var du kan hitta varan

Varan finns hos dessa Decoflame-återförsäljare. Din plats kommer inte att delas.

Visar närmaste återförsäljare för

Ändra adress