Montreal - Öppen på 3 sidor

Fantastisk öppen spis med utsikt från 3 sidor. Finns med både biobrännare och Hybrid Mist. Det är dansk design och kvalitet när den är som bäst.

Så lågt som 29765,75  SEK
I lager hos 88 återförsäljare. Se vilka
Endast %1 kvar
SKU
Montreal - Åben til 3 sider
Beskrivning

Montreal er én af Decoflames top-modeller og en fantasisk flot pejs der æstetisk passer flot ind i alle typer af boliger. Den fås i foskellige designs med åbning til front, gennemgående, åben til front og en side eller åben til front, bag og en side. Den sidste nævnte model er særdeles attraktiv, da den kan ses fra flere vinkler. Man har muligheden for at nyde pejsen uanset placering.

Man kan vælge mellem Decoflames forskellige brændere bl.a. vores nyhed Hybrid Mist, samt den manuelle og elektronisk biobrænder. Både den elektroniske biobrænder samt Hybrid Mist kan styres på pejsens display, med den medfølgende fjernbetjening eller via Decoflame appen.

Pejsene designes og produceres på vores domicil i Vestbjerg, hvor der er stor fokus på kvalitet og innovative løsninger for nem og sikker betjening af pejsene.

Teknisk information

 
Stäng

Se var du kan hitta varan

Ange din adress och välj en Decoflame-återförsäljarbutik för att se öppettider och lagerstatus. Din plats kommer inte att delas.

Se var du kan hitta varan

Varan finns hos dessa Decoflame-återförsäljare. Din plats kommer inte att delas.

Visar närmaste återförsäljare för

Ändra adress