En indsats biopejs er udviklet til at sidde i en væg eller mur. Hos Decoflame tilbyder vi
både biopejs indsatse som er indbygget på samme måde som en traditionel pejs. Men
også indsatse som kan placeres hvor som helst i en væg, og endda være åben til flere
sider. 

Vores nyeste biopejs indsats Montreal CLEAR kan endda placeres i en ydermur – med en
termorude på udvendig side som en del af dens gennemgående design.

Monacorundan

Monacorundan

Organiske former, høj kvalitet og hygge - dejligt.
Se Modell
Monaco Square

Monaco Square

Om du älskar kubistiska former - det här är modellen!

Se Modell
Dubai - Torget

Dubai - Torget

Se Modell

Udendørs biopejse er designet og udviklet til at kunne klare sig udenfor. De fleste modeller er fritstående og kan flyttes efter behov. De kan derfor også bruges til at skabe god stemning indendørs, hvis du har behov for det. Nogle modeller kan også integreres smukt i uderummets plane overflader.

Biopejsen giver dig eksotisk stemning udendørs

Forestil dig, at du bare skal bevæge dig lidt ned ad havegangen for at lande i eksotiske omgivelser – lidt ligesom en udendørs restaurant med fakler, som var du på ferie i et sydhavsland. Her får du bare ikke osen fra faklerne i tilgift, og bioethanolen giver dig også en lidt mere ren samvittighed, når du tænder for hyggen i biopejsene. Når grundlaget for stemningen er sat, kan du i ro og mag lade dig synke ned i dine lækre havemøbler og nyde et lækkert glas i godt selskab.

Biopejs til terrassen

Alle vores udendørs biopejse vil være et godt match med en terrasse – faktisk er det helt oplagt at bruge en Outdoor Build-in  Bioethanolbrænder til udendørs brug, så du kan nyde aftenen med en hyggelig snak over levende ild. Kontakt os gerne for at høre om mulighederne og krav til at tilføre permanent hyggestemning til dit uderum.

En fritstående biopejs har også sin plads på altanen

Tænk på, hvor lækkert det vil være at kunne træde ud på altanen og på et øjeblik kunne fornemme feriestemningen strømme ind over dig. Selv den mest triste baggård ser meget bedre ud i lyset fra de vajende flammer, og stemningen nærmest kalder på at finde ferietraditionerne frem og svømme hen i stemningen sammen med dine favorit-feriepartnere. 

Forbered stemningen og fyld din udendørs biopejs op før brug

Husk at fylde biopejsen op før brug. Din biopejs skal nemlig være kold, før du genopfylder den. Den lille, enkle detalje er vigtig, før du tænder op i hyggen. Så hvis du vil kunne sidde og nyde godt selskab i flammernes skær hele aftenen, er det en god idé at være forberedt. Det er heldigvis nemt at fylde bioethanol på, på, tænde bioethanolen med en lang pejsetændstik eller -lighter der er bestemt dertil.

Fritstående biopejse kan bruges både ude og indendørs

Dubai, Monaco og Nice biopejsene kan du også kan du også bruge i ommøbleringen af både dit uderum og inde. Det er ret nemt at flytte rundt på de smukke pejse i forskellige størrelser. Hvis du realiserer idéen om at få en terrasse nederst i haven, kan du tage biopejsene med dig og på smukkeste vis indramme en lounge med levende flammer. Får du pludselig nye idéer, der bare kræver levende flammer i din nye lounge i stuen, kan du sagtens tage biopejsen med.

Få inspiration i vores showroom

Uanset hvor du bor i landet, kan du kigge ind i vores showroom. Bor du lidt for langt væk fra vores fysiske placering i Vestbjerg i Nordjylland, kan du altid kigge ind i vores digitale showroom, hvor du på egen hånd kan tage en spændende tur i dit tempo - og specielt når du har tid. Det er nordens største showroom, så kig endelig fysisk forbi, hvis du har muligheden for det!

Hvis du har brug for at kontakte os med spørgsmål til vores udendørs biopejse, er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. +45 9630 4800 eller sende os en mail på info@decoflame.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Dubai - Rundan

Dubai - Rundan

Lyx, elegans och atmosfär i en och samma produkt - perfekt.

Se Modell
Trevlig Runda

Trevlig Runda

Det finns många fördelar med att välja en fristående eldstad, oavsett om det är en bio-, hybrid- eller gaseldstad.

Se Modell
Utomhus Inbyggd

Utomhus Inbyggd

Se Modell