Montreal Panorama

Imponera på dina gäster med den här inbyggda kaminen, som är idealisk för stora hem eller vackra kommersiella lokaler. Panorama finns med både en biobrännare och vår nya Hybrid Mist.

Så lågt som 104372,00  SEK
I lager hos 88 återförsäljare. Se vilka
Endast %1 kvar
SKU
Montreal Panorama
Beskrivning

Montreal Panorama er en biopejs udover det sædvanlige. Den unikke casing giver fornemmelsen af en større pejs – dog uden omkostningerne ved at vælge en meget større brænder. Sidestykkerne er ikke ret dybe, så man kan bruge pladsen for og bag til afsætning for mindre nips. Det er et showpiece, som kan være med til at understøtte en skarp og enkel indretning med masser af charme og hygge.

Modellen kan vælges med alle vores forskellige brændertyper: manuel- eller elektronisk bioethanol brænder samt Hybrid Mist. De elektroniske modeller kan styres direkte via displayet på pejsen, med den medfølgende fjernbetjening eller via Decoflame appen som fås til både android og Iphone.

På den manuelle kan man trinløst regulere flammeintensiteten og varmeafgivelsen på brænderen ved hjælp af brænderens lukkemekanisme og samtidig forlænge brændetiden. Pejsen slukkes nemt med kun et enkelt snuptag.

Kunne du tænke dig at vide mere om denne pejs - så book et online møde eller kom forbi vores showroom. 
Vi laver en lækker americano eller caffe latte mens du går rundt og kigger.

Teknisk information

 
Stäng

Se var du kan hitta varan

Ange din adress och välj en Decoflame-återförsäljarbutik för att se öppettider och lagerstatus. Din plats kommer inte att delas.

Se var du kan hitta varan

Varan finns hos dessa Decoflame-återförsäljare. Din plats kommer inte att delas.

Visar närmaste återförsäljare för

Ändra adress