Montreal View

När du vill ha något lite utöver det vanliga är Montreal Vue ett utmärkt val.

Så lågt som 107592,25  SEK
I lager hos 88 återförsäljare. Se vilka
Endast %1 kvar
SKU
Montreal Vue
Beskrivning

Montreal Vue fra Decoflame er en imponerende pejs med "wow-effekt", der kan transformere ethvert rum med sin elegance og funktionalitet.

Denne pejs er tilgængelig i flere smukke finish, herunder klassisk sort, raffineret kobber og luksuriøs messing, hvilket giver dig mulighed for at vælge den, der passer bedst til din indretning. Pejsen er designet til at skabe en smuk opdeling mellem rum, så den er ideel til at adskille køkken og stue eller endda badeværelse og soveværelse. Den tilføjer ikke kun en varmekilde og oplevelse, men også værdi til din bolig.

Montreal Vue fås med flere forskellige brændere. Du kan vælge mellem en elektronisk brænder, hvilket giver dig fuld kontrol over flammens intensitet og varmeniveau samt en manuel brænder, som er en mere traditionel brænder. Derudover tilbydes også en af de nyeste innovationer inden for brændere, nemlig Hybrid Mist. Her anvendes der demineraliseret vand som skaber damp, og sammen med LED-lys giver det et imponerende skue med blide, naturtro flammer.

Teknisk information

 
Stäng

Se var du kan hitta varan

Ange din adress och välj en Decoflame-återförsäljarbutik för att se öppettider och lagerstatus. Din plats kommer inte att delas.

Se var du kan hitta varan

Varan finns hos dessa Decoflame-återförsäljare. Din plats kommer inte att delas.

Visar närmaste återförsäljare för

Ändra adress