Denver F3

Decoflame er stolte af at præsentere vores nye bioethanolbrænder "Denver F3". Dette er vores nyeste kvalitetsbrænder til en budgetvenlig pris, der giver dig en enklere løsning på at opgradere dit hjem med en stilfuld bioethanolbrænder.

Så lågt som 32460,25  SEK
I lager hos 88 återförsäljare. Se vilka
Endast %1 kvar
SKU
Denver F3
Beskrivning

Denver F3 har en mere simpel styring, der gør det nemt at tænde og slukke for brænderen. Med tre forskellige flammetrin kan du justere flammens størrelse og intensitet efter dine ønsker. Det er en nem og bekvem måde at tilpasse varmen og atmosfæren i dit hjem.

For at gøre Denver F3 til en prisvenlig model har vi forenklet produktionsmetoden. Bundkassen på brænderen er ikke malet, men stadig af den høje kvalitet man forventer af Decoflame. Dette betyder, at du får en stilfuld brænder til en endnu mere overkommelig pris.

Denver F3 er en fantastisk tilføjelse til Decoflames sortiment af bioethanolbrændere. Med sin enkle betjening, tre flammetrin og prisvenlige produktionsmetode er det den perfekte løsning for dem, der ønsker at opgradere deres hjem med en stilfuld brænder uden at bruge for mange penge.

Teknisk information

There are no file attachments for this product.
 
Stäng

Se var du kan hitta varan

Ange din adress och välj en Decoflame-återförsäljarbutik för att se öppettider och lagerstatus. Din plats kommer inte att delas.

Se var du kan hitta varan

Varan finns hos dessa Decoflame-återförsäljare. Din plats kommer inte att delas.

Visar närmaste återförsäljare för

Ändra adress