Espoo Ceiling

Mød Espoo, den nyeste tilføjelse til vores kollektion af lofthængte biopejse fra Decoflame. Espoo er designet til dem, som sætter pris på kvalitet og hygge. Kan med fordel anvendes både i den private bolig, såvel som i virksomheder.

Espoo er tilgængelig nu!

Så lågt som 33373,25  SEK
I lager hos 88 återförsäljare. Se vilka
Endast %1 kvar
SKU
Espoo Ceiling
Beskrivning

Introduktion til vores nyeste design: 
Espoo er en innovativ bioethanolbrænder, der kombinerer avancerede funktioner med fokus på design og sikkerhed.

Et påfyldningssystem med en ekstern elektronisk pumpe, giver flere fordele for brugeren. Det giver en mere præcis, kontrolleret og drypfri påfyldningsproces. Ved påfylning kan pumpestudsen nemt frigives med en mekanisme på pejsen.

Med traditionelle manuelle metoder, kan der værre større risiko for spild eller overfyldning. Her derimod, dispenseres bioethanolen nøjagtigt; det er både bekvemt og brugervenligt. 

Den indbyggede sensor registrerer temperaturen på brænderen, som helt forhindrer genopfyldning, hvis tanken stadig er varm eller i brug. 
Biobrænderen startes nemt og hurtigt på tændingsknappen. Det betyder, at man helt undgår udfordringer med tændstikker eller lighter. 

Design og funktion
Med loftmodellen, er det muligt justere højden, da den som standard leveres med en smart teleskopstang. Den børstede rustfri teleskopstang tilføjer et minimalistisk udtryk til pejsen. Loftmodellen kan dreje 360°, så man kan nyde pejsen, uanset hvor man sidder.

Teknisk information

 
Stäng

Se var du kan hitta varan

Ange din adress och välj en Decoflame-återförsäljarbutik för att se öppettider och lagerstatus. Din plats kommer inte att delas.

Se var du kan hitta varan

Varan finns hos dessa Decoflame-återförsäljare. Din plats kommer inte att delas.

Visar närmaste återförsäljare för

Ändra adress