Fra drøm til virkelighed

Det kunne have været så smukt, med den klassiske skaberhistorie, vi allesammen kender, med den hårdtarbejdende mand som starter sin virksomhed fra garagen og arbejder sig op til verdenskendt brand.

For Decoflame og Kjell Thomsen, var alle brikkerne dog allerede på plads, det handlede bare om at finde det rigtige fokus. Historien om Decoflame starter nemlig på vandet. Kjell var klejnsmed og havde eget firma, som specialiserede sig i yachtinventar. Et område hvorfra han har videreført sit øje for detaljer, design og kvalitet.

Efter et besøg på en messe blev han dog draget mod ilden og et ønske om at lave bedre biopejse end dem som var på markedet.

Det er nu mere end 10 år siden og Decoflame spejder stadig mod horisonten, med begge ben plantet ikke bare i den danske, men i den nordjyske muld.

"Exceptionelt design kombineret med banebrydende teknologi. Det er hvad Decoflame stræber efter."
-Kjell Thomsen, CEO

Skal vi hjælpe med din drømmeløsning?

Vi vil gerne hjælpe, både før, under og efter dit køb af en Decoflame-pejs. Har du brug for rådgivning til at få realiseret dit drømmedesign, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen.
Du vil herefter blive kontaktet af en af vores sælgere.

Derfor skal du vælge en pejs fra decoflame

Bliv Kontaktet af decoflame

För att vi ska kunna kontakta dig behöver vi lagra dina uppgifter. Du accepterar att vi lagrar och behandlar den inmatade informationen när du trycker på "ring mig"-knappen nedan.

Du kan alltid få insyn i dina uppgifter eller be oss att få dem raderade. Läs mer i våra användarvillkor.